Poziv na osnivački sastanak Sekcije za istraživanje znanosti i tehnologije, 10. 10. 2013. u 17h, Zagreb

Pozivamo članove i članice Hrvatskog sociološkog društva kao i zainteresirane nečlanove iz sociologije ili drugih srodnih disciplina na osnivački sastanak Sekcije za istraživanja znanosti i tehnologije pri Hrvatskom sociološkom društvu, a koji će se održati u četvrtak 10. listopada 2013. godine s početkom u 17 sati u prostorijama Društva sveučilišnih nastavnika, Hebrangova 17, Zagreb.

Predlaže se sljedeći dnevni red:

1. Rasprava o prijedlogu i programu rada Sekcije

2. Izbor voditelja/voditeljice i tajnika/tajnice Sekcije

3. Pregledno izlaganje o istraživanjima u području znanosti i tehnologije u Sloveniji – gost izlagač: prof. dr. Franc Mali, Fakulteta za družbene vede, Sveučilište u Ljubljani

4. Pregledno izlaganje o istraživanjima u području znanosti i tehnologije u Hrvatskoj – gošća izlagačica: dr.sc. Katarina Prpić

5. Razno

Osnivački sastanak Sekcije kao i radionica iz etnometodologije koja prethodi samom osnivanju Sekcije potpomognuti su financijski od strane European Association for the Study of Science and Technology (EASST).

Na pridruženim linkovima možete naći prijedlog osnivanja sekcije kao i prijedlog plana rada koje je priredila kolegica Marija Brajdić Vuković.

Više članaka

Scroll to Top