Dodijeljene naknade putnih troškova Fonda budućnosti za 2015. godinu

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je završen postupak evaluacije prijava pristiglih na Natječaj za dodjelu naknade putnih troškova HSD-a u 2015. godini koji se dodjeljuje iz sredstava Fonda budućnosti HSD-a.

Nakon završene evaluacije prijava dodjeljene su dvije naknade putnih troškova:

  • dr. sc. Aniti Dremel, vanjskoj suradnici na Hrvatskim studijima za sudjelovanje na konferenciji pod naslovom ‘Exploring Nostalgia, The Exploring Nostalgia Project’ koja će se održati na Mansfield College, Oxford, UK od 3. do 5. srpnja 2015. godine sa izlaganjem pod naslovom ‘Bringing the past back to the future: The politics of memory on the example of Yugonostalgia’u iznosu od 1600 kn (za dio troškova prijevoza)
  • dr. sc. Nikoli Petroviću, za sudjelovanje na ’22nd International Conference of Europeanists „Contradictions: Envisioning European Futures”‘koja će se održati od 08. do 10. srpnja 2015. godine u organizaciji Council for European Studies na Sciences Po u Parizu sa izlaganjem pod naslovom ‘Transformation of the European Left and the Promethean Role of Europe’u iznosu od 1400 kn (troškovi prijevoza)

Zapisnik sjednice Predsjedništva na kojem su donesene odluke o financiranju nalazi se na sljedećoj poveznici.

Ovim putem čestitamo kolegici i kolegi!

Više članaka

hrCroatian
Scroll to Top