Poziv na javno predavanje “Strategije prezivljavanja – oblici i razmjeri neformalne ekonomije u hrvatskom društvu” – Zagreb, srijeda 16. 3. 2016. u 18.00h

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas javno predavanje u okviru serije pod naslovom „Sociologija dijaloga – društvene teme u srcu grada“ u suorganizaciji Sekcije „Društvo, ekonomija, rad“ Hrvatskoga sociološkog društva i Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića. U okviru ovoga predavanja pod naslovom „Strategije preživljavanja – oblici i razmjeri neformalne ekonomije u hrvatskom društvu” sudjelovat će doc. dr. sc. Dragan Bagić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb), izv. prof. dr. sc. Jasminka Lažnjak (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb), doc. dr. sc. Petra Rodik (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb) i, u svojstvu moderatora, prof. dr. sc. Zoran Šućur (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb).

Navedeno događanje održat će se u srijedu 16. 3. 2016. s početkom u 18.00h u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb.

Za Sekciju HSD-a „Društvo, ekonomija, rad“
Drago Čengić, voditelj

Više članaka

hrCroatian
Scroll to Top