Poziv na javno predavanje “Fleksibilizacija trzista rada i prekarni rad – empirijski zapisi iz Hrvatske” – Zagreb, srijeda 14. 2. 2018. u 18.00h

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas javno predavanje u okviru serije pod naslovom „Sociologija dijaloga – društvene teme u srcu grada“ u suorganizaciji Sekcije „Društvo, ekonomija, rad“ Hrvatskoga sociološkog društva i Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića.

U okviru ovoga predavanja (praćenog diskusijom, dakako) pod naslovom pod naslovom „Fleksibilizacija tržišta rada i prekarni rad – empirijski zapisi iz Hrvatske“ sudjelovat će dr. sc. Hrvoje Butković, znan. suradnik (Institut za razvoj i međunarodne odnose, Zagreb), doc. dr. sc. Teo Matković (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb), Jelena Ostojić, prof. (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb) i, u svojstvu moderatora, dr. sc. Mislav Žitko (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb).

Navedeno događanje održat će se u srijedu 14. 2. 2018. s početkom u 18.00h u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb.

Veselimo se Vašem dolasku!

Za Sekciju HSD-a „Društvo, ekonomija, rad“

Drago Čengić, voditelj

Više članaka

hrCroatian
Scroll to Top