Poziv na raspravu “Obrazovne aspiracije u tranzicijskim periodima osnovnoškolskog obrazovanja: perspektiva učenika, njihovih roditelja i učitelja”

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na raspravu Sekcije za sociologiju obrazovanja Hrvatskog sociološkog društva i Hrvatskog udruženja za obrazovna istraživanja koja će se održati u petak, 23. veljače 2018.  s početkom u 17:00  u knjižnici Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, Tomislavov trg 21, prvi kat.

Tema rasprave je: Obrazovne aspiracije u tranzicijskim  periodima osnovnoškolskog obrazovanja: perspektiva učenika, njihovih roditelja i učitelja. Rasprava se održava povodom rezultata znanstvenog projekta Obrazovne aspiracije učenika u prijelaznim razdobljima hrvatskog osnovnoškolskog obrazovanja: priroda, odrednice i promjene koji financira Hrvatska zaklada za znanost.

Uvod u raspravu dat će dr. sc. Boris Jokić i dr. sc. Zrinka Ristić Dedić, znanstveni suradnici u Institutu za društvena istraživanja u Zagrebu.

U nadi da ćete se odazvati na naš poziv, radujemo se susretu i Vašem sudjelovanju u raspravi o pitanjima obrazovnih aspiracija učenika i učenica.

Uz srdačne pozdrave,

prof. dr. sc. Branislava Baranović, voditeljica Sekcije i predsjednica Udruženja

izv. prof. dr.sc. Anton Vukelić, tajnik Sekcije

dr.sc. Silvia Rogošić, tajnica Udruženja.

Više članaka

hrCroatian
Scroll to Top