VIII. Nacionalni kongres Hrvatskog sociološkog društva

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na VIII. Nacionalni kongres Hrvatskog sociološkog društva pod nazivom “Hrvatsko društvo i COVID-19 pandemija: Kriza kao prilika?” koji će se održati 20. i 21. svibnja 2021. godine. Ovogodišnji Kongres će se, uslijed okolnosti uzrokovanih COVID-19 pandemijom, održavati u online formi na platformi Zoom.

Ovdje možete pronaći raspored Kongresa koji ove godine nudi vrlo bogat i zanimljiv program, te se unaprijed veselimo interesantnim raspravama i dinamičnim razmjenama mišljenja. Nadamo se da ćete moći odvojiti vaše vrijeme kako biste nam se pridružili u ova dva dana posvećena sociološkim diskusijama u ugodnom online okruženju.

Poveznica Zoom za sve zainteresirane bit će dostupna od sljedećeg tjedna, a bit će objavljena na mrežnim stranicama HSD-a, te na Facebook stranici Društva. Također napominjemo da će Kongres biti streaman i sniman te će snimke kasnije biti dostupne na YouTube kanalu Hrvatskog sociološkog društva. Molimo vas da podijelite informacije o skupu vašim studentima/icama i ostalima za koje mislite da bi bili zainteresirani/e te napominjemo da je sudjelovanje za publiku besplatno.

Također bismo istaknuli da će, kao i prethodnih godina, u sklopu Kongresa biti održana i Izborna skupština HSD-a tijekom prvog dana Kongresa u četvrtak 20. svibnja od 18:30 – 20:15h, pa molimo članove HSD-a da rezerviraju vrijeme i za taj događaj.

Uz zahvale svima koji su pomogli u realizaciji ovog Kongresa, nadamo se da se vidimo sljedeći tjedan u što većem broju!

Srdačan pozdrav,

Ispred Programskog i Organizacijskog odbora

Dražen Šimleša

Jaka Primorac

Više članaka

hrCroatian
Scroll to Top