Dodjela priznanja “Rudi Supek” prof. dr. sc. Siniši Zrinščaku

Jednoglasno je odlučeno da se priznanje „Rudi Supek“ za iznimna značajna postignuća, uspjehe i zasluge za razvoj sociologije i HSD-a dodijeli prof. dr. sc. Siniši Zrinščaku.

Drage članice i članovi HSD-a,

 

Na sjednici Predsjedništva Hrvatskog sociološkog društva održanoj 9.3.2022. prema Pravilniku o dodjeli priznanja jednoglasno je odlučeno da se priznanje „Rudi Supek“ za iznimna značajna postignuća, uspjehe i zasluge za razvoj sociologije i HSD-a dodijeli prof. dr. sc. Siniši Zrinščaku.

Doprinosi laureata razvoju sociološke struke, sociološkog obrazovanja ali i razvoju HSD-a kao našeg strukovnog udruženja su višestruki. Cijeli tekst prihvaćenog prijedloga obrazloženja za dodjelu priznanja možete pronaći na web stranici društva.

Uručenje priznanja održat će se 14.10.2022. u Društvu sveučilišnih nastavnika (Frankopanska 22) tijekom Svečane sjednice Društva s početkom u 18 sati kada će laureat održati i predavanje ‘Između religije i ljudskih prava: Što i kako (ne) istražujemo?’. Detaljnije informacije o predavanju nalaze se ovdje.

Nakon svečane sjednice pozivamo Vas na mali domjenak i druženje.

Radujemo se Vašem dolasku!

Više članaka

hrCroatian
Scroll to Top